1. INIȚIERE ENDURO/MOTOCROS COPII & ADULT

Pasiunea și fericirea nu au vârstă!

Inițiem copii de la vârste fragede, 5 sau 6 ani este vârsta la care pot începe cursurile de motocros, dar avem foarte des elevi începători de 40 de ani. Fie că acum au găsit timp și curaj să-și împlinească un vis mai vechi, fie ca au copii la cursuri și au vrut să învețe astfel încât să petreacă mai mult timp împreună într-o aventură extraordinară, așa cum este motocrosul sau enduro.

  • NIVEL MEDIU SI AVANSAT COPII & ADULȚI

După primul modul de curs, 10 sedinte de initiere, poți continua aventura pe două roți cu abonamentele destinate nivelului mediu și avansat.

Program cursuri

  • CURS DEDICAT MOTOCICLETELOR DZ

Cursul de Aventure Riding este dedicat atat riderilor pentru care pilotajul motocicletei off-road este ceva nou, dar și acelora care au experiența dar încă le lipsește încrederea de a iesi cu motocicleta de pe asfalt, îmbunătățindu-le tehnica de pilotaj pentru a parcurge într-o maniera corecta, sigură și lipsită de stres traseele propuse.

Majoritatea riderilor care se orientează către motociclismul de aventura, vin dupa o experiență mai mult sau mai puțin însemnată în motociclismul stradal și, în același timp, cu puține noțiuni în ceea ce privește gestionarea suprafețelor alunecoase și abordarea obstacolelor. Pilotarea motocicletelor de aventură, în special a celor grele, necesită dobandirea unui set de abilități cu totul diferite, ceea ce face ca acest curs să fie dedicat tuturor riderilor, indiferent de nivel.
Obiectivul nostru este sa te ajutăm să dobândești abilitățile, cunoștințele și încrederea în capacitatea de a călători și de a explora toate acele locuri grozave pe care le pot parcurge motocicletele.

Gândiți-vă la acest curs ca la o bază de abilități pe care le veți dobândi și la care veți lucra în viitor pentru a vă îmbunătăți și a evolua. La fel ca majoritatea lucrurilor din viață, nu poți crește pe o bază instabilă.

  • TABERE MX/ENDURO PENTRU COPII SI ADULTI

În luna august organizăm tabara de moto off-road la Cheile Grădiștei, potrivită atât pentru copii dar și pentru adulții pasionați de activitățile pe două roți off-road.

Locația ne asigură întreaga logistică pentru buna desfăsurare a unui astfel de eveniment: temperaturi optime pentru luna august, aer curat de munte, trasee variate de enduro, paddock pentru amplasarea camionului Top Cross TCS și a celorlalte dube logistice, precum si activităti de agrement atât pentru copii, cât și pentru însoțitorii acestora. La final, un foc de tabără organizat de către gazde devine un moment de relaxare ideal pentru copii și echipa de asistență RAMS Motorsport, după o săptămână plină de activități.