TCS Racing Park este locul perfect pentru toate aventurile tale. Activitățile se desfășoară împreună cu membri echipei care au adunat experiență în numeroase competiții off-road atât pe două, cât și pe patru roți. Astfel îți garantăm o experiență 100% sigură și plină de adrenalină. Pentru o experiență off-road veritabilă îți punem la dispoziție medaliatul Mitsubishi Pajero. Este un model care și-a demonstrat calitățile de-a lungul timpului, cu un stil unic și performanțe off-road de excepție. Dacă vrei mai multe senzații extreme, atunci este cazul să te urci la bordul side-by-side-ului Yamaha YXZ1000R. Îți garantăm viteză, derapaje controlate și muuuultă distracție.

  1. ADVENTURE

EXPERIENȚE YAMAHA

Daca nu ai încercat până acum un side-by-side de la Yamaha, ai ocazia să o faci pe circuitul de autocros de la TCS Racing Park. Este un vehicul de teren extrem, unul dintre cele mai performante modele existente în România și va scoate la iveală pilotul din tine cât ai zice buggy.

Avem instructori experimentați care să te învețe trasele ideale și modul corect în care se pilotează un SXS dar si pista ideală pentru distracție maximă, o combinație de viraje pe un traseu de pământ și nisip care iți vor oferi o bucurie inegalabilă și senzații unice.

EXPERIENTE OFF-ROAD

Off-roaderul care a facut istorie în raliul Dakar cu 12 victorii, Mitsubishi Pajero, te asistă pe traseul special amenajat de la TCS Racing Park. Cu el  vei urca rampe abrupte și vei coborî în râpe pe care nu-ți vine să le parcurgi nici fără mașină. Înclinări laterale, încrucișări de punți, obstacole de piatră, toate sunt acolo pentru ca tu să trăiești sentimente de adevărat campion, la volanul celui mai galonat model 4×4.

TURA LA MUNTE

Dacă vrei să îți încarci bateriile într-un mod inedit vino cu noi într-o excursie pe munte. Reconectarea cu natura este un mod minunat de a te reseta și plusul de adrenalină pe care ți-o oferă viteza dintr-un UTV Yamaha pe crestele golașe ale munților se aseamană, poate, doar cu zborul.  

Ce îți propunem? O aventură în Carpați la bordul UTV-urilor Yamaha, cu toată logistica inclusă: deplasare în zona montana, plecarea pe munte cu UTV-urile, pauza de masă în vârf, dupa care tura înapoi către parcare și returul la circuitul TCS Racing Park. Este o sesiune deosebit de spectaculoasă și relaxantă, ritmul de pilotaj fiind unul axat pe constanță, nu pe viteză. Vom traversa zone muntoase deosebit de spectaculoase și vom naviga pe drumuri forestiere, într-o tură cu durata de 8-9 h.

  • EVENIMENTE PRIVATE SI CORPORATE

TCS Racing Park este locația ideală atunci când ai nevoie de un eveniment plin de adrenalină, acțiune și aventură. Echipa noastră are o experiență bogată în organizarea de evenimente specifice din lumea sporturilor cu motor și va transforma experiența ta, a partenerilor și clienților tăi într-una memorabilă și 100% sigură. Indiferent că este vorba de evenimente corporate, team building-uri, evenimente pentru presă sau sesiuni de drive test, TCS Racing Park îți oferă setup-ul perfect pentru a pune în practică ceea ce îți dorești.

Vei avea la dispoziție circuitul Top Cross TCS și toată logistica necesarp pentru experiențe unice, indiferent că vorbim de plimbări cu Yamaha YXZ1000R pe traseul de autocross sau de tururi cu mașini Mitsubishi Pajero pe un circuit de off-road special amenajat cu obstacole specifice disciplinei. De asemenea, pentru grupuri de până în 10 persoane îți oferim posibilitatea unor ieșiri în natură cu UTV-urile. Putem seta evenimentele tale în funcție de tot ceea ce ai nevoie și îți oferim un pachet complet care include logistica necesară, partea de catering și tot ce mai este nevoie pentru ca evenimentul tău să fie unul perfect pentru tine și invitații tăi.

Punem un accent major pe siguranță și ne folosim de experiența noastră în competițiile din lumea sporturilor cu motor pentru ca evenimentul tău să fie unul 100% sigur și fără griji. La TCS Racing Park tu și partenerii tăi sunteți în prim plan și vă oferim o serie de evenimente care să vă ajute să construiți și să dezvoltați relațiile de afaceri cu partenerii, să vă motivați angajații sau să dezvoltați o serie de noi abilități.

  • SCOALA MOTOCROS – COPII & ADULȚI

Pentru unii pasiunea pentru motocros începe la vârste fragede, dar asta nu este o regulă, plăcerea este la fel de mare indiferent de vârsta la care începi.  Motocrosul este un sport care te învață că limitele sunt făcute pentru a fi depășite. Sentimentele de libertate și putere pe care le ai după ce parcurgi o tura de circuit nu pot fi exprimate în cuvinte, trebuie să le trăiești! Cu siguranță însă, după această tură de circuit realizezi că este în puterea ta să schimbi lumea. Și vei începe să o faci!

Școala de motocros RAMS MX School este condusă de Adrian Raduță, multiplu campion european de motocros, performanță care se reflectă în toate activitățile pe care le desfasoară – școala de motocros, TCS Racing Park, adventuretour.ro, RAMS Service Otopeni și, nu în ultimul rând, lacul privat TRQZ Lake. Experiența strână în cei peste 25 de ani de antrenamente și competiții este tradusă nu numai prin adrenalină pură pe circuit dar și prin reguli care pun siguranța ta și a spectatorilor pe primul loc. 

  • CLUB MOTOCROS
  • SERVICE & GARAJ MOTO

Performanța se obține și se întreține cu multă seriozitate și profesionalism dar și cu muncă de echipă. Astfel, rezultatele foarte bune la concursuri au fost posibile și cu sprijinul echipei tehnice, pregătite la cel mai înalt nivel. Aceste servicii dar și un loc în care puteți păstra motocicleta între turele de distracție și adrenalină vi le punem la dispoziție la service-ul din cadrul complexului. Avem un garaj cu peste 200 de locuri disponibile și boxe personale la care aveți acces la orice oră doriți, independent de programul orar al circuitului.

  • ÎNCHIRIERI

Îți punem la dispoziție pentru închiriere o gamă variată de motociclete de motocros și de stradă, dar și echipament moto. Acestea sunt verificate cu atenție de echipa noastră după fiecare utilizare și pregătite să-ți ofere o experiență de top pe circuitul TCS Racing Park sau în afara lui!