MOTOCROSS

17.03.2024

RAMS FUN RIDE

Eveniment ce marcheaza inceperea unui nou sezon de motocross si enduro. Organizat impreuna cu partenerii de la RAMS Motorsport, evenimentul a devenit deja o traditie a circuitului nostru.

MOTOCROSS

14-15 SEPTEMBRIE 2024

MXoEN 2024

In weekendul 14-15 Septembrie 2024, vom gazdui si organiza etapa de Motocross of European Nations, competitie ce va atrage cei mai buni piloti de motocross din toate tarile europene.

ADVENTURE TOUR

06 APRILIE 2024

Adventure Riders Challenge

ADVENTURETOUR.RO va provoaca sa dam startul noului sezon motociclistic printr-un eveniment ce se va desfasura pe baza de motorsport, TCS Racing Park, pe data de 6 Aprilie 2024.

Adventure Riders Challenge este un eveniment dedicat tuturor posesorilor de motociclete adventure, indiferent de nivelul de pregatire. Intrucat evenimentul se va desfasura exclusiv pe off-road, recomandam folosirea
anvelopelor mixte sau off-road.

Mancarea de pranz va fi pregatita la circuit, pentu toti participantii. Participantii vor avea asigurate urmatoarele:

  • Pachet de inscriere
  • Traseu de concurs special amenajat
  • Transponder pentru cronometraj
  • Arbitri de concurs
  • Masa de pranz
  • Cafea si bauturi racoritoare
curs pilotaj moto
boot camp

ADVENTURE TOUR

Adventure Ride
Boot Camp

Curs practic de pilotaj moto in teren de aventura

Daca pilotajul motocicletei off-road este ceva nou pentru tine, ori ai deja o oarecare experienta, dar inca iti lipseste increderea de a iesi cu motocicleta de pe asfalt, cursul nostru de “Adventure riding” te poate ajuta sa-ti imbunatatesti tehnica de pilotaj, asigurandu-te astfel ca vei parcurge intr-o maniera corecta, sigura si lipsita de stres, traseele pe care iti propui sa le explorezi.

Majoritatea riderilor care se orienteaza catre motociclismul de aventura, vin dupa o experienta mai mult sau mai putin insemnata in motociclismul stradal si in acelasi timp cu putine notiuni in ceea ce priveste gestionarea suprafetelor alunecoase si abordarea obstacolelor. Pilotarea motocicletelor de aventura, in special a celor grele, necesita dobandirea unui set de abilitati cu totul diferite, ceea ce face ca acest curs sa fie dedicat tuturor riderilor, indiferent de nivel.