MOTOCROSS

FIM MX Track

ARI's track

ARI TRACK este circuitul principal, destinat competițiilor și antrenamentelor, cu suprafață de pământ tare (hardpack) și o lungime de 1600 m. Cele 15 săritori (jumps) oferă adevărate provocări riderilor dar și un spectacol de neratat publicului.

MOTOCROSS

Traseu de motocross cu nocturna

SVEN's track

SVEN TRACK este circuitul secundar, destinat antrenamentelor, are suprafață de nisip și 10 săritori (jumps). Cei 1700 m beneficiază de instalație de nocturnă, prelungind timpul de distracție până târziu în noapte

SUPERCROSS

Circuit de antrenament supercross

SUPERCROSS track

Este un adevărat efort să construiești un circuit de supercross dar, odată ce vezi sau participi la o cursă de supercross, îți dai seama ca nu poți să trăiești fără unul în apropierea ta. Sunt sute de camioane de pământ și de ore de lucru, mulți oameni și utilaje implicate dar, la final, ai 10 săritori și 500 de metri de fericire curată la TCS Racing Park.

RALLYCROSS

Circuit auto si UTV

RALLYCROSS track

Ai ocazia să te bucuri de o experiență reală de raliu, în siguranța oferită de un circuit închis, într-un buggy Yamaha. Poți să experimentezi cât vrei trasele ideale pe cele 10 viraje ale pistei de 1600m, în timp ce mixul de suprafețe, nisip și pământ tare, îți vor pune la încercare calitățile de pilot și îți vor crește adrenalina la maxim.

sesiune voucher cadou

OFFROAD 4x4

Circuit auto si ATV

OFFROAD track

Pe traseul de off-road te însoțește în aventura ta un Mitsubishi Pajero, companion perfect pentru cei 2000 m de traseu cu obstacole specifice 4x4, urcări, coborâri abrupte, obstacole cu piatră și înclinări laterale. Mașinile si echipa noastra te pot însoți în aventura ta sau poți veni însoțit de prieteni cu mașinile personale, dacă sunt echipate corespunzător.