Un weekend cu 3 campionate regionale pe circutul TCS Racing Park

Aniversarea de 20 de ani a circutului TCS Racing Park a fost sărbătorită cu stil. Timp de două zile, cei mai buni piloți de motocross din Bulgaria, Ungaria, Turcia, Serbia, Moldova și România au concurat în etapele din Campionatul European 65cc / 85cc, Campionatul Balcanic și Campionatul Național de Motocross.

 

Anul acesta circuitul TCS Racing Park aniversează 20 de ani de la inaugurare iar în weekend-ul 8 – 9 mai acest lucru a fost sărbătorit cu organizarea a trei etape din cele mai importante competiții regionale de motocross. Un adevărat festival pe două roți care a fost susținut și de partenerii oficiali Midocar, Avia Motors, EGT, Winbet, HUBDACIA, TORK, Madia Distribuție și  H2O Skullcandy.

“Sunt încântat că în anul în care aniversăm cei 20 de ani de la inaugurarea circuitului am putut organiza o etapă din Campionatul European și una din Campionatul Balcanic împreună cu etapa din competiția națională. A fost un weekend spectaculos în care a lipsit un ingredient important, publicul, dar acesta nu este singurul eveniment pe care-l vom organiza anul acesta. Sper ca lucrurile să se schimbe și spre final de an să putem avea și spectatori pe margine pentru că am pregătit multe surprize în anul în care se împlinesc 20 de ani de la inaugurarea circuitului”, a spus Adrian Răduță, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

Sâmbătă și duminică, 8 – 9 mai, cei mai buni piloți de motocross din Bulgaria, Ungaria, Turcia, Serbia, Moldova și România s-au luptat pentru victorie în etapele din Campionatul European 65cc / 85cc, Campionatul Balcanic și Campionatul Național de Motocross. În total, la startul curselor programate pe cel mai spectaculos circuit din regiune au fost peste 150 de piloți care au fost extrem de încântați de circuit, organizare și modul în care s-au desfășurat cursele.

“Îmi aduc și acum aminte cum Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, a făcut primul layout al circuitului. În afara competițiilor naționale și regionale aici s-au întrecut piloți din mondialul de motocross la clasa MX3 și din Campionatul Mondial de Motocross cu ataș. În plus, acesta este și circuitul pe care se antrenează piloții Top Cross TCS Racing Team”, a mai spus și Adrian Răduță, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

 

MOTOCROSS RACING WEEKEND a fost susținut și de partenerii Midocar, Avia Motors, EGT, Winbet, HUBDACIA, TORK, Madia Distribuție și H2O Skullcandy.

Text: Berti Panaiot / Foto: Facebook FRM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *