Festival de motocross la 20 de ani de la inaugurarea circuitului TCS Racing Park

În acest weekend va fi spectacol total pe circuitul TCS Racing Park. Cei mai buni piloți de motocross din Bulgaria, Ungaria, Turcia, Serbia, Moldova și România se vor lupta pentru victorie în etapele din Campionatul European 65cc / 85cc, Campionatul Balcanic și Campionatul Național de Motocross.

Cluburile Top Cross TCS și Dual Racing Team vor organiza, pe 8 și 9 mai, trei etape ale celor mai importante competiții regionale de motocross pe circuitul TCS Racing Park, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la inaugurarea circuitului.

 

Piloții care concurează în Campionatul European la clasele 65 cc și 85 cc, Campionatul Balcanic și Campionatul Național se vor lupta pentru victorie pe unul dintre cele mai spectaculoase circuite de motocross din regiune.

“Pur și simplu nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani. În același timp sunt mândru pentru că de-a lungul timpului pe TCS Racing Park s-au întrecut piloți de top din întreaga lume și am reușit să organizăm evenimente recunoscute la nivel internațional. Faptul că vom aniversa cei 20 de ani alături de cei mai buni piloți de motocross din regiune este încă un motiv de mândrie pentru noi”, a spus Ciprian Popescu, managerul clubului Dual Racing Team, organizatorul evenimentului.

Vineri, 7 mai, sunt programate înscrierile, sâmbătă, 8 mai, se va desfășura ceremonia de deschidere, sesiunile de antrenamente și prima manșă de la clasa Amatori, iar duminică, 9 mai, se vor desfășura cursele. Cei mai buni piloți de la fiecare clasă  vor urca pe podium începând cu ora 19:00 în cadrul festivității oficiale de premiere.

 

“Îmi aduc și acum aminte cum Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, a făcut primul layout al circuitului. În afara competițiilor naționale și regionale aici s-au întrecut piloți din mondialul de motocross la clasa MX3 și din Campionatul Mondial de Motocross cu ataș. Acesta este și circuitul pe care se antrenează piloții Top Cross TCS Racing Team și mă bucur că vom marca cei 20 de ani de la inaugurare alături de cei mai buni piloți care concurează în competițiile europene, balcanice și naționale”, a spus și Adrian Răduță, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

Cele trei competiții programate în weekend pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani se vor desfășura fără spectatori, conform normelor de siguranță sanitară în vigoare.

 

Sponsorii MOTOCROSS RACING WEEKEND sunt: GRUP TCS, EGT Romania, WINBET, AVIA Motors, MIOCAR, TORK, Madia Constructii, Cuibul de Lemn, DACIBHUB, TERMOPORT.

Echipa Top Cross TCS este susținută în acest sezon de partenerii: EGT Romania, Cuibul de lemn, RCA2000.ro, Yamaha Romania, Dual Motors, GSC Global Systems Communication, TwinAir Filters și Fundatia SOS (Sport Ocrotire Sanatate).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.