Motorsport Promo Pack

ceptura prahova

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la Craciun, iar multi dintre noi inca nu stim ce cadou sa alegem pentru cei dragi. Asa ca vrem sa iti oferim solutii, mai ales daca recipientul este pasionat de motorsport (motociclete, ATV-uri, curse, etc).

In ce consta cadoul si cum il poti oferi?

  • Primul pachet este format din doua sedinte de motorsport la circuit. O sesiune de rallycross cu un veritabil side-by-side Yamaha YXZ1000R, precum si o sesiune de off-road auto cu un Range Rover V8. Pretul pachetului pana la 23 Decembrie este 599 lei (toate taxele incluse), redus de la 905 lei. Poti achizitiona acest pachet si oferi cele doua sesiuni unor persoane diferite, alegerea este a ta.
  • A doua oferta este dedicata si persoanelor care vor sa impartaseasca impreuna senzatia oferita de side-by-side-ul Yamaha YXZ1000R. Este o sesiune de 4 ore de off-road pe langa zona Bucuresti, cu plecare de la circuitul TCS Racing Park (Gorgota-Ciolpani, sos. Bucuresti Ploiesti DN1, km. 37 ~ aprox. 15 minute de la Aeroportul Otopeni). Pretul de 749 lei (toate taxele incluse) este pentru un SBS, adica doua locuri (se poate merge si singur in SBS daca se doreste) si este redus pana la 23 Decembrie, de la 1005 lei.

Sesiunile se pot oferi celor dragi sub forma de voucher cadou. Fiind activitati outdoor, acestea se pot face atunci cand ne permite vremea, de aceea, valabilitatea acestora este de 6 luni. Pentru mai multe informatii sau pentru a comanda voucher, ne poti contacta folosind datele din sectiunea CONTACT sau email la teo [@] topcrosstcs.ro.

Sarbatori fericite tuturor! Echipa TCS Racing Park.