Titlurile naționale și est europene la motocross se decid pe circuitul TCS Racing Park

Adrenalină, dueluri roată la roată, depășiri spectaculoase și sărituri incredibile. Totul în primul weekend din octombrie când cei mai buni piloți de motocross din Europa de Est vor face spectacol pe circuitul TCS Racing Park în etapele finale din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross.

Cluburile Top Cross TCS și Dual Racing Team vor organiza, pe 5 și 6 octombrie, ultimele etape din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross la care vor participa cei mai buni piloți din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia și România.

În etapele finale ale celor mai importante competiții de motocross diin regiune vor participa peste 120 de sportiivi pregătiți să se lupte pentru titlurile naționale și estt europene la clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, MX2 juniori, MX2, MX1, veterani și amatori.

Cursele se vor desfășura la Ciolpani pe TCS Racing Park, circuit conceput de Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, locul unde cluburile Top Cross TCS și Dual Racing Team au organizat cu succes etape din Campionat Mondial de Motocross (clasa MX3) și Campionatul Mondial de Motocross cu ataș.

“TCS Racing Park este unul dintre cele mai spectaculoase circuite din regiune și sunt încântat că vom avea din nou evenimente de top aici. Cei mai buni piloți din România vor concura împotriva celor mai buni piloți din regiune și sper să vedem cât mai mulți sportivi români pe podium. Ne pregătim intens pentru cele două competiții și sunt sigur că va fi un spectacol total pe pistă în lupta pentru titlurile naționale și est europene”, a spus Adrian Răduță, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului.

Etapele finale din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross se vor desfășura pe 5 și 6 octombrie la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park, programul celor două zile de competiție începând la ora 10:00. Accesul publicului este liber.