Voucher cadou

In mai putin de 2 saptamani pe multi dintre noi ne va apuca panica 🙂 Pentru ca da, urmeaza Ziua Indragostitilor si daca sunteti ca mine, veti amana pana in ultimul moment achizitionarea unui cadou pentru iubita / iubit, iar mai mult ca sigur veti lua ceva ce ori nu ii place, ori nu ii vine si va trebui returnat, ori ceva ce poate are deja.

Asa ca noi, cei de la TCS Racing Park, va oferim o idee geniala de cadou (modesti, cunoastem 🙂 si va indemnam sa faceti cadouri experiente memorabile, si nu lucruri. Mai exact, un voucher pentru activitati extreme, pe care titularul il poate folosi in cadrul bazei noastre sportive pentru una sau mai multe din urmatoarele activitati:

– Sesiune UTV Yamaha YXZ1000R – https://www.youtube.com/watch?v=Ts-7wBcfXls

– Sesiune Range Rover 3.9L V8 – https://www.youtube.com/watch?v=WRGe5c23LTk

– Sesiune pilotaj moto off-road cu o motocicleta Yamaha alaturi de instructorul Adrian Raduta

Mai multe detalii despre sesiuni, costuri, durata si ce implica gasiti aici http://racingpark.topcrosstcs.ro/activitati/. Voucherul se poate plati online si trimite pe mail, personalizat cu numele titularului sau il primiti pe suport de carton, prin curier. Valabilitatea voucherului este de 3 luni, astfel incat cel ce va primi cadoul va avea timp sa se bucure de experienta, intr-un weekend la libera alegere.

cadou ziua indragostitilor

Bonus deal! In perioada 1-13 februarie, orice voucher cumparat te inscrie automat in concursul pe care cei de la Motodynamics, importator oficial Yamaha in Romania, ne-au ajutat sa il pregatim. Mai precis, acestia ne-au oferit o geanta Yamaha tip “curier”, pe care o vom oferi prin tragere la sorti unui client ce achizitioneaza un voucher cadou. Extragerea o vom face pe 14 februarie, prin random.org.