Teambuilding cu echipa Stejarii Country Club

off road tracks bucharest

In weekend am sustinut pe circuit un eveniment de tip teambuilding cu echipa de antrenori a Stejarii Country Club. Antrenorii clubului au putut sa experimenteze pilotajul pe circuit la bordul UTV-urilor extreme Yamaha YXZ1000R, precum si o sesiune de indemnare pe teren de off-road cu Range Rover-urile pe care noi le avem pregatite la circuit.

stejarii country club

O zi cu soare, buna dispozitie si multe zambete. Putem declara ca ziua a fost un succes, iar invitatii s-au distrat pe cinste. Adrenalina a fost si ea prezenta, Adi Raduta si pilotii Top Cross TCS care ne-au ajutat la organizarea evenimentului, oferindu-le la final o sesiune demonstrativa de pilotaj extrem. In curand, urcam si pozele intr-un album foto dedicat zilei, pe pagina de facebook TCS Racing Park.

team building bucharest

Compania ta vrea sa organizeze un eveniment? Vrei sa faci cadou unei persoane dragi o sesiune de pilotaj extrem, fie cu UTV-ul Yamaha, fie cu Range Rover-ul, sub forma de voucher personalizat? Scrie-ne! La sectiunea CONTACT gasesti un formular pe care il poti folosi sa ne transmiti un mesaj.