Bucharest Extreme Buggy – Yamaha YXZ1000R

Din 27 August – Bucharest Extreme Buggy – Sesiuni de pilotaj pe circuitul TCS Racing Park (Ciolpani – Gorgota) cu side-by-side Yamaha YXZ1000R, un monstru pe 4 roti, cu motor de 1000cc si 120 cai putere, totul pe un sasiu tubular ce cantareste sub 600 kg.

Asa cum a fost descris de majoritatea revistelor de profil online si offline, pilotajul unui YXZ1000R este probabil cel mai distractiv mod de a te “da” cu 4 roti. Viteza si agilitate, adrenalina si control,
totul la 20 minute de Bucuresti, intr-un cadru creat special pentru acest utilaj, amenajat cu saritori, viraje de viteza, suprafata macadam.

Pentru cei interesati, sesiunea costa 390 lei plus TVA, dureaza aproximativ 45 de minute si include sedinta tehnica, tura demonstrativa si explicativa impreuna cu un instructor, precum si 10 ture la volan cu instructorul pe scaunul din dreapta.

Fie ca vreti sa incercati pe propria piele ce inseamna un side-by-side extrem, fie ca vreti sa faceti cuiva un cadou inedit sub forma de voucher valoric, ne puteti contacta pentru programari si informatii suplimentare la bogdan@topcrosstcs.ro  / 0726.50.50.60

inchiriere atv bucuresti