KIDS Challenge by RAMS MX School

Am sarbatorit 1 Iunie alaturi de cursantii RAMS MX School, care au participat la primul eveniment dedicat copiilor iubitori ai sportului motocross. RAMS MX School Challenge 2017, este prima editie dintr-un lung sir care se vor desfasura pe intreg parcursul anului 2017 si a reunit copii cu virste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Pispireii, Prichindeii si Voiniceii, adica grupele participante, au trecut printr-o cursa cronometrata si organizata de instructorul Adrian Raduta si Ciprian Popescu, Dual Motors. Mini-circuitul creat special pentru MX School Challenge nu a reusit sa ii puna in dificultate pe juniorii acestui sport, care au terminat probele cu succes sub incurajarile si privirile parintilor dar si ale instructorului Adrian Raduta.

Am ras impreuna, am ajutat la ridicat micile motoare, pe scurt am avut un altfel de 1 Iunie pe circuitul de motocross de la Ciolpani. Clasamentul evenimentului il puteti vizualiza aici, desi toti copiii au fost minunati, curajosi, ascultatori si nerabdatori sa incerce rampele nou create pentru ei. Multumim Sloop pentru sucurile naturale si pline de vitamine, oferite participantilor si va lasam sa vedeti cum a decurs totul in imagini. (album foto complet aici)