Lansare JEEP Owners Group

ture off road auto 4x4

Jeep Owners Group (JOG) lansat si in Romania!
Septembrie 2014 a fost luna in care s-a lansat Jeep Owners Group (JOG), un club al pasionatilor si proprietarilor de Jeep care numara peste 60.000 membri in 24 de tari din regiunea EMEA.

auto off road preparate

Jeep Owners Group (JOG) a fost lansat oficial in Romania marti, 4 octombrie, si marcat printr-un eveniment off road organizat la Ciolpani.
JOG este singurul club oficial, fondat in anul 2014 si coordonat de marca Jeep, activ in tari precum Italia, UK, Germania, Austria, Franta, Polonia, Elvetia, Belgia, Spania, Serbia.

suspensie old man emu

Astfel pasionatii de off-road au experimentat, pe viu, ce înseamnă o zi de Jeep Owners Group într-un amplu test cu toată gama Jeep pe poligonul de motocros de la Ciolpani, de lângă București. Terenul accidentat, noroiul și zonele de încrucișări de punți create de Adrian Raduta, au pus la încercare atât mașinile cât și șoferii.  Astfel, clasicul Wrangler, impozantul Grand Cherokee, precum si mezinul familiei, Renegade, au trecut prin foc si sabie, dovedind invitatilor organizatorului ca numele Jeep cantareste greu in industria auto mondiala.

dezmembrari jeep romania

Desi stiam potentialul masinilor, in special cel al lui Wrangler, care a mai fost prezent neoficial pe traseul de la Ciolpani, am zis sa “facem si noi o tura”. Nimic nou, Wrangler si Grand Cherokee trecand cu brio prin toate obstacolele pe care am incercat sa le traversam: noroi, santuri inundate cu apa, pante inclinate, “valuri”, etc. Surpriza a fost oferita insa de Renegade, care in ciuda diferentei evidente de gabarit si garda la sol, cu cateva exceptii, a mers pe acelasi traseu ca fratii sai mai mari.

cort evenimente inchiriat ieftin